PETRILLA SZABOLCS ESKÜVŐI FOTOGRÁFUS

Az esküvői fotózás egy nagy szerelem az életemben. Bár biztosan elfogult vagyok saját szakmám iránt, de azt gondolom, hogy az esküvői fotózás a legfontosabb szolgáltatás egy esküvő kapcsán. A nagy nap után pár évvel a fotóknak és az abból készített albumnak köszönhetően tudjátok majd feleleveníteni a nagy nap hangulatát és minden eseményét. Ha ezeknek a fotóknak a színvonala és igényessége fontos számotokra, ha nem mindegy, milyen képeket fogtok egy életen át nézegetni, akkor azt gondolom, itt jó helyen jártok.

Esküvői fotóim leginkább a “kreatív esküvői fotó” irányt képviselik, igyekszem nem hétköznapi képeket készíteni. De természetesen a stílusok keverednek nálam is: kicsit riport, kicsit divat, kicsit “lifestyle”, kicsit művészi – egyszóval kicsit más. A feladat, melyet magam számára minden esküvő során kitűzök:igényes és gyönyörű képek készítése.

Minden esküvő egy új kihívás és egyben új inspiráció nekem, ezért is kedvencem a következő idézet, mely engem is jellemez:

Melyik a kedvenc fényképem? Az, amelyiket holnap fogom elkészíteni.
Imogen Cunningham

Szeretem a munkám, remek emberekkel és igazi érzelmekkel találkozhatom minden esküvő során. Remélem a tiéd is köztük lesz!.

petrillaphotography.com