MOLNÁR ZSOLT ESKÜVŐI FOTOGRÁFUS

Molnár Zsolt fotográfus vagyok. A fotózás a hivatásom, az életem és a hobbim. Az esküvőfotózás pedig a „szívem csücske”, mert itt boldog emberek között jó hangulatban dolgozhatok, és szabadjára engedhetem a kreativitásomat, hogy tökéletes képek készüljenek ezen a csodálatos napon.

Az esküvőfotózás számomra nemcsak az esemény megörökítését jelenti. A sürgő-forgó készülődéstől a tortavágásig zajló történések dokumentálása mellett szeretem visszaadni a nagy nap hangulatát, és megörökíteni azokat az apró részleteket, amelyeket esetleg mások észre sem vesznek. Számomra ezekkel az elkapott pillanatokkal és hangulatfotókkal teljes a fotóanyag. Így, ha bármikor kezetekbe veszitek a képeket, vagy megmutatjátok gyermekeiteknek, barátaitoknak, ezek segítségével fel tudjátok idézni életetek egyik legfontosabb ünnepének hangulatát és legboldogabb pillanatait.

A Veletek való fotózásom kulcsa a jó hangulat, könnyed felszabadultság elérése, hogy fotózás közben ne rám, hanem egymásra figyeljetek. Úgy kaphassam el a közös pillanatokat, mintha ott sem lennék, és nem egy fényképezőgép előtt történne mindez. Minden esküvő más, fotóztam már szolid, elegáns, modern, extravagáns vagy éppen igazi bulizós esküvőn is.

Az elvárások is mindig mások, de a cél az, hogy olyan stílusú képek készüljenek, amilyenekkel azonosulni tudtok. Kulcsszó a bizalom és a felszabadultság, hogy a bizalmatokba fogadjatok, mint életetek nagy napjának kísérőjét.

Ennyit magamról, a többi már csak rólatok szól

www.eskuvoifotografus.com