KONDELLA MISI ESKÜVŐI FOTÓS

Kondella Misi vagyok, esküvő- és rendezvényfotózással foglalkozom. Jelenleg Budapesten élek, de a világ különböző pontjain volt már szerencsém tapasztalatot gyűjteni, így az angol nyelv sem okoz problémát a munkáim során. Éppen ezért az ország egész területén valamint külföldön is szívesen vállalok fotózásokat.

Fotózási stílusomat elsősorban a természetes, letisztult képi világ, az illusztratív és kreatív fotográfia ötvözete jellemzi. Hiszen az esküvőfotózás számomra több, mint pillanatok megörökítése, több, mint önkifejezés, több, mint elhivatottság kérdése. Érzelmek és személyiségek átadása, inkább valami örök megalkotása. Szenvedély és művészet, varázslat és valóság keveredése.

Fotóst bérelni könnyű. Olyan valakit választani viszont, akire rá meritek bízni az érzelmeiteket vagy szeretteitek legbensőségesebb pillanatainak megörökítését, már közel sem egyszerű feladat.

Nekem nem ügyfeleim vannak, hanem párjaim, menyasszonyaim, vőlegényeim. Számomra ez elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy őszinte képek szülessenek. Emlékeket megörökíteni pedig csak úgy lehet, ha számunkra is emlékké, élménnyé válnak.

Ha úgy gondoljátok, hogy az én munkámban megtaláltátok azt a képi világot, azt a spontaneitást, amit viszont szeretnétek látni a nagy pillanataitokról készült képeken, akkor keressetek bátran, találkozzunk egy jó kávéra, hogy átbeszéljük, kitaláljuk a részleteket.

www.kondellamisi.hu

Kondella Misi