DJ DAWE – EVENTECH SOLUTIONS

Balázs Dávid vagyok, kinek DJ, kinek lemezlovas és van akinek egyszerűen Dawe.

A lemezlovas pályafutásom 2000 környékén, a technika iránti érdeklődéssel kezdődött, de nagyon hamar rákaptam a szórakoztatás ízére és arra, hogy milyen felemelő érzés, mikor az emberek arra táncolnak, érzik jól magukat, amiket én válogatok össze. Úgy érzem, ez a lendület azóta is megmaradt és töretlen.

Esküvőkre nagyjából 5-6 éve kérnek fel rendszeresen és rengeteg tapasztalatot szereztem ebben a műfajban is. Természetesen ezek mellett játszom egyetemi klubbokban, szórakozóhelyeken, fesztiválokon és különböző céges rendezvényeken is. Ez által nagyon széles zenei táram alakult ki.

Úgy gondolom, hogy a “nagy” napon a zenének legalább akkora szerepe van, mint bármi másnak. És éppen emiatt mindig arra törekszem, hogy a párok zenei elképzelése, a buliról alkotott képe valóra váljon.

Nagyon fontosnak tartom a pontosságot és a megbízhatósagot. Ha valamit megbeszélünk, akkor az úgy is lesz!

A bővülő igények és egyre színvonalasabb esküvők és rendezvények miatt a technikai hátteremet is folyamatosan fejlesztem, hogy minden igényt maradéktalanul ki tudjak elégíteni. Ebből az aprobóból alapítottam 2011-ben az Eventech Solutions Kft-t, mely
bármilyen technikai szükségletet ki tud szolgálni, amit csak megálmodik a megrendelő. Az odafigyelést és a precíz munkát itt sem felejtjük el.

www.dawe.hu