MIHALSZKY ROLAND

A cinematográfus egy olyan technikát használ, mely ötvözi a fotógép és filmes körökben használt videó kamerák tudását! Profi fotók szín- és mélységélességét, árnyaltság gazdagságát, filmszerű színvilágát kombinálja a professzionális videó kamerák felvételi minőségével és rendkívül gyenge fényviszonyok mellett is zajmentes felvételre képes, ahogy azt esküvői videósok körében alkalmazott fél-profi videó kamerák sosem teszik! Az esküvői cinematográfus látásmódja egy profi esküvői fotós szemének ill. egy professzionális operatör technikájának tökéletes ötvözete, melynek köszönhető, hogy filmjeim a hazai esküvő videó általános képi minőségétől és látásmódjától elképesztően különbözik! Öröm számomra egy olyan videó kamerával, technikai aparáttal dolgozni, mely mozifilm hatását, élményét adja minden tekintetben!
Tudom, hogy esküvőd napján egyszerre van gombóc a torkodban és legszívesebben kiugranál a bőrödből örömödben! Ez a kettős érzés, az izgalom és a kirobbanó boldogág mind-mind olyan emberi érzések, melyek engem inspirálnak. A templom oltára előtt állva arcotok valójában lelketek tükre és pillanatról pillanatra változó rezdüléseitek megörökítése teszi filmjeimet teljessé, engem és Ügyfeleimet elégedetté.

Nem hiszek az esküvői videóban! Az esküvői videó itthon közismert, a 90 perctől a végtelenségig terjedő, közel vágatlan, vagy épp a vágóprogram által felkínált átmenetek, áttűnések garmadával tarkított, válra tett videó kamerával felvett nyersanyag. Amiben én hiszek, az a teljes nap legbrilliánsabb mementóinak klippszerűen megvágott, a trailer műfaját, a highlight tömörségét és a nagyfilm részletgazdagságát tudatosan alkalmazó, alapvetően filmes technikára és szemléletére alapuló esküvői film! Ennek ellenére a köztudatban esküvői videó él, így a fogalmat, kifejezést magam is használom.

www.rolandmihalszky.hu