Ceremóniamester ajánlja

Azok a szolgáltatók akik véleményem szerint "megérik a pénzüket" ezért jó szívvel ajánlom.

KONDELLA MISI

Kondella Misi vagyok, esküvő- és rendezvényfotózással foglalkozom. Jelenleg Budapesten élek, de a világ különböző pontjain volt már szerencsém tapasztalatot gyűjteni, így az angol nyelv sem okoz problémát a munkáim során. Éppen ezért az ország egész területén valamint külföldön is szívesen vállalok fotózásokat.

Fotózási stílusomat elsősorban a természetes, letisztult képi világ, az illusztratív és kreatív fotográfia ötvözete jellemzi. Hiszen az esküvőfotózás számomra több, mint pillanatok megörökítése, több, mint önkifejezés, több, mint elhivatottság kérdése. Érzelmek és személyiségek átadása, inkább valami örök megalkotása. Szenvedély és művészet, varázslat és valóság keveredése.

Fotóst bérelni könnyű. Olyan valakit választani viszont, akire rá meritek bízni az érzelmeiteket vagy szeretteitek legbensőségesebb pillanatainak megörökítését, már közel sem egyszerű feladat.

Nekem nem ügyfeleim vannak, hanem párjaim, menyasszonyaim, vőlegényeim. Számomra ez elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy őszinte képek szülessenek. Emlékeket megörökíteni pedig csak úgy lehet, ha számunkra is emlékké, élménnyé válnak.

Ha úgy gondoljátok, hogy az én munkámban megtaláltátok azt a képi világot, azt a spontaneitást, amit viszont szeretnétek látni a nagy pillanataitokról készült képeken, akkor keressetek bátran, találkozzunk egy jó kávéra, hogy átbeszéljük, kitaláljuk a részleteket.

www.kondellamisi.hu

HORVÁTH TAMÁS

2006 óta fotózom esküvőket. Azért szerettem meg ezt a műfajt, mert minden pár különböző, más-más oldalukat lehet bemutatni és előcsalogatni. Számomra az a legfontosabb, hogy a párok jól érezzék magukat a fotózásokon, én pedig a szertartásokon észrevétlenül tudjak dolgozni. Bizalom nélkül ezt a szakmát szerintem nem lehet csinálni, ez vonatkozik a fotózásra és az üzleti részére is. Szolgáltatóként óriási a felelősségünk a párok és a kollégák felé, mind a minőség, és a hitelesség terén. A legfontosabb az elégedett ügyfél, mikor azt kapja, amit megígértem. Látván ezt és a köszönetet, akkor úgy érzem, hogy eltörpül az a rengeteg munka, ami e szakma mögött van.

www.htphoto.hu

PETRILLA SZABOLCS ESKÜVŐI FOTOGRÁFUS

Az esküvői fotózás egy nagy szerelem az életemben. Bár biztosan elfogult vagyok saját szakmám iránt, de azt gondolom, hogy az esküvői fotózás a legfontosabb szolgáltatás egy esküvő kapcsán. A nagy nap után pár évvel a fotóknak és az abból készített albumnak köszönhetően tudjátok majd feleleveníteni a nagy nap hangulatát és minden eseményét. Ha ezeknek a fotóknak a színvonala és igényessége fontos számotokra, ha nem mindegy, milyen képeket fogtok egy életen át nézegetni, akkor azt gondolom, itt jó helyen jártok.

Esküvői fotóim leginkább a "kreatív esküvői fotó" irányt képviselik, igyekszem nem hétköznapi képeket készíteni. De természetesen a stílusok keverednek nálam is: kicsit riport, kicsit divat, kicsit "lifestyle", kicsit művészi – egyszóval kicsit más. A feladat, melyet magam számára minden esküvő során kitűzök:igényes és gyönyörű képek készítése.

Minden esküvő egy új kihívás és egyben új inspiráció nekem, ezért is kedvencem a következő idézet, mely engem is jellemez:

Melyik a kedvenc fényképem? Az, amelyiket holnap fogom elkészíteni.
Imogen Cunningham

Szeretem a munkám, remek emberekkel és igazi érzelmekkel találkozhatom minden esküvő során. Remélem a tiéd is köztük lesz!.

petrillaphotography.com

MOLNÁR ZSOLT ESKÜVŐI FOTOGRÁFUS

Molnár Zsolt fotográfus vagyok. A fotózás a hivatásom, az életem és a hobbim. Az esküvőfotózás pedig a „szívem csücske”, mert itt boldog emberek között jó hangulatban dolgozhatok, és szabadjára engedhetem a kreativitásomat, hogy tökéletes képek készüljenek ezen a csodálatos napon.

Az esküvőfotózás számomra nemcsak az esemény megörökítését jelenti. A sürgő-forgó készülődéstől a tortavágásig zajló történések dokumentálása mellett szeretem visszaadni a nagy nap hangulatát, és megörökíteni azokat az apró részleteket, amelyeket esetleg mások észre sem vesznek. Számomra ezekkel az elkapott pillanatokkal és hangulatfotókkal teljes a fotóanyag. Így, ha bármikor kezetekbe veszitek a képeket, vagy megmutatjátok gyermekeiteknek, barátaitoknak, ezek segítségével fel tudjátok idézni életetek egyik legfontosabb ünnepének hangulatát és legboldogabb pillanatait.

A Veletek való fotózásom kulcsa a jó hangulat, könnyed felszabadultság elérése, hogy fotózás közben ne rám, hanem egymásra figyeljetek. Úgy kaphassam el a közös pillanatokat, mintha ott sem lennék, és nem egy fényképezőgép előtt történne mindez. Minden esküvő más, fotóztam már szolid, elegáns, modern, extravagáns vagy éppen igazi bulizós esküvőn is.

Az elvárások is mindig mások, de a cél az, hogy olyan stílusú képek készüljenek, amilyenekkel azonosulni tudtok. Kulcsszó a bizalom és a felszabadultság, hogy a bizalmatokba fogadjatok, mint életetek nagy napjának kísérőjét.

Ennyit magamról, a többi már csak rólatok szól

www.eskuvoifotografus.com

HERCZEG ZOLTÁN ESKÜVŐI FOTÓS

Herczeg Zoltan fotográfus vagyok. Mindig is két szenvedélyem volt. Az utazás és a fotózás. Az elmúlt 15 évben mintegy félszáz alkalommal jártam délkelet Ázsiában, amelyre mint iskolámra tekintek. Ázsia tanított meg felfedezni a hangulatok megörökítése iránti vágyamat. Az érzés mindenütt tapintható volt. Épületen, szobron, időjárásban, különböző formákon, napsütötte részleteken. Leginkább azonban az emberi arcok közvetítették azokat a hangulatokat, amelyek a szocio- és portréfotózás felé fordítottak. Majd 2006-ban megszületett Hanna lányom és életem nagy fordulatott vett. Életemnek bár ez volt a legcsodálatosabb eseménye, azt viszont be kellett látnom, hogy utazásaimat mérsékelnem kell. A fotózás iránti szenvedélyemnek új irányt kellett kijelölnöm. Azt a kérdést tettem fel magamnak, hogy az életben melyek azok az események, ahol a hangulatok megörökítése elengedhetetlen. Két ilyen területet találtam. Az egyik az esküvőfotózás a másik a gyermekfotózás lett. Egy kicsit másképp...

Úgy lépek be egy esküvő világába, mint egy új szentélybe. A hangulatot az esküvő egészében keresem, nem kizárólag a jegyespár körül. Nem avatkozom az esküvő menetébe, árnyékként követem az eseményeket, de minden lényeges és különleges pillanatot, hangulatot megörökítek. Tőlem nem fogod azt hallani, hogy "mosolyogj", nem szorítom a pillanatokat beállított sémákba. Egyszerűen azért mert nincs rá szükség. Az esküvői fotózást azért választottam, mert a tetten érhető különleges pillanatok száma végtelen, csak eléggé érzékenynek kell lennünk erre. Remélem a képeim jobban elbeszélik koncepciómat és jól látható a különbség a hagyományos esküvői fotókhoz képest.

Hiszek a riportszerű esküvőfotózásban, hisz a pillanatok életszerűek és valódiak. Ha bármit is megváltoztatnék, az nem lenne igazi többé. Elveszne az esszencia, a fűszer. Szívből fotózom, hisz ez a szenvedélyem!

www.herczegzoltan.com

DÉGI ATTILA ESKÜVŐI FOTÓS

Dégi Attila a Magistero.hu fotográfusa. Esküvői fotózásra specializálódott, sokat foglalkoztatott fotográfus. Munkáit a természetesség, az elegancia, a kreativitás és az odaadás jellemzi. Egy napra, az esküvőd napjára közeli barátod lesz. Segít, hogy jól érezd magad; segít, ha kérdések merülnek fel; ha tanácsokra van szükséged. Személyiségével, rutinjával megkönnyíti a fotózást, hogy az igazán örömteli, felszabadult legyen. Felsőkategóriás technológiával, angolnyelv tudással, az alkalomhoz illő megjelenéssel, valamint rövid határidőkkel teszi teljessé szolgáltatásait. Az ország teljes területén és a határain túl is vállal megbízást! Árai tartalmazzák az összes kép retusálását, digitáliskorrekcióját és a kiszállási díjat is.

www.magistero.hu

MARÓTI ZOLTÁN

Magyar és nemzetközi piacon dolgozó esküvői cinematográfusok vagyunk. Filmet készítünk azon párok számára, akik többre vágynak a hétköznapi esküvői videóknál. Az esküvődet úgy örökítjük meg, mintha mozifilmet készítenénk - válassz minket, ha az emlékeidben sem kötsz kompromisszumot.

www.shadowplayeskuvoifilm.com

MIHALSZKY ROLAND

A cinematográfus egy olyan technikát használ, mely ötvözi a fotógép és filmes körökben használt videó kamerák tudását! Profi fotók szín- és mélységélességét, árnyaltság gazdagságát, filmszerű színvilágát kombinálja a professzionális videó kamerák felvételi minőségével és rendkívül gyenge fényviszonyok mellett is zajmentes felvételre képes, ahogy azt esküvői videósok körében alkalmazott fél-profi videó kamerák sosem teszik! Az esküvői cinematográfus látásmódja egy profi esküvői fotós szemének ill. egy professzionális operatör technikájának tökéletes ötvözete, melynek köszönhető, hogy filmjeim a hazai esküvő videó általános képi minőségétől és látásmódjától elképesztően különbözik! Öröm számomra egy olyan videó kamerával, technikai aparáttal dolgozni, mely mozifilm hatását, élményét adja minden tekintetben!
Tudom, hogy esküvőd napján egyszerre van gombóc a torkodban és legszívesebben kiugranál a bőrödből örömödben! Ez a kettős érzés, az izgalom és a kirobbanó boldogág mind-mind olyan emberi érzések, melyek engem inspirálnak. A templom oltára előtt állva arcotok valójában lelketek tükre és pillanatról pillanatra változó rezdüléseitek megörökítése teszi filmjeimet teljessé, engem és Ügyfeleimet elégedetté.

Nem hiszek az esküvői videóban! Az esküvői videó itthon közismert, a 90 perctől a végtelenségig terjedő, közel vágatlan, vagy épp a vágóprogram által felkínált átmenetek, áttűnések garmadával tarkított, válra tett videó kamerával felvett nyersanyag. Amiben én hiszek, az a teljes nap legbrilliánsabb mementóinak klippszerűen megvágott, a trailer műfaját, a highlight tömörségét és a nagyfilm részletgazdagságát tudatosan alkalmazó, alapvetően filmes technikára és szemléletére alapuló esküvői film! Ennek ellenére a köztudatban esküvői videó él, így a fogalmat, kifejezést magam is használom.

www.rolandmihalszky.hu

STUDINGER ANDRÁS ESKÜVŐI CINEMATOGRÁFUS

Studinger András vagyok. Filmeket készítek. Azoknak a pároknak, akik főszereplői szeretnének lenni életük első közös filmjének. Ahhoz, hogy a Ti filmetek is rendhagyó, emlékezetes és stílusos legyen, csak annyi kell, hogy az esküvőtök napján jól érezzétek magatokat. Szeretni a minőséget. Számomra ezt jelenti a cinematográfia.

www.studingerfilms.com

SUNNYEDDINGFILMS

Házaspárként filmeket készítünk azoknak a pároknak akiknek fontos, hogy filmje érzelmekkel teli, meghitt és természetes legyen.
Háttérből dolgozunk, nem állítunk be jeleneteket. Azokat a pillanatokat keressük ahol észre sem veszed, hogy épp vesz a kamera. Egy ölelés, egy pillantás egy érzelmes csók vagy egy önfeledt nevetés megörökítése szerintünk ugyan olyan fontos, mint a szertartásokon az igenek kimondása.
Nem vagyunk marketing szakemberek. Nem tudunk és nem is akarunk úgy beszélni. Nálunk nem fogsz látni 999-re végződő árakat, nincs rejtett költség, kisbetűs rész a szerződésben. Akkor válasz minket, ha tetszik az a stílus amit mi képviselünk és esküvői filmed ugyan olyan fontos neked mint az esküvői fotók.

Izgalmakkal teli készülődést kívánunk,
Erika és Zsolt

sunnyweddingfilms.com

DJ DAWE – EVENTECH SOLUTIONS

Balázs Dávid vagyok, kinek DJ, kinek lemezlovas és van akinek egyszerűen Dawe.

A lemezlovas pályafutásom 2000 környékén, a technika iránti érdeklődéssel kezdődött, de nagyon hamar rákaptam a szórakoztatás ízére és arra, hogy milyen felemelő érzés, mikor az emberek arra táncolnak, érzik jól magukat, amiket én válogatok össze. Úgy érzem, ez a lendület azóta is megmaradt és töretlen.

Esküvőkre nagyjából 5-6 éve kérnek fel rendszeresen és rengeteg tapasztalatot szereztem ebben a műfajban is. Természetesen ezek mellett játszom egyetemi klubbokban, szórakozóhelyeken, fesztiválokon és különböző céges rendezvényeken is. Ez által nagyon széles zenei táram alakult ki.

Úgy gondolom, hogy a “nagy” napon a zenének legalább akkora szerepe van, mint bármi másnak. És éppen emiatt mindig arra törekszem, hogy a párok zenei elképzelése, a buliról alkotott képe valóra váljon.

Nagyon fontosnak tartom a pontosságot és a megbízhatósagot. Ha valamit megbeszélünk, akkor az úgy is lesz!

A bővülő igények és egyre színvonalasabb esküvők és rendezvények miatt a technikai hátteremet is folyamatosan fejlesztem, hogy minden igényt maradéktalanul ki tudjak elégíteni. Ebből az aprobóból alapítottam 2011-ben az Eventech Solutions Kft-t, mely
bármilyen technikai szükségletet ki tud szolgálni, amit csak megálmodik a megrendelő. Az odafigyelést és a precíz munkát itt sem felejtjük el.

 

www.dawe.hu

DJ ANTALIMI - ESKÜVŐ DJ

Egy professzionális Dj aki az esküvő különleges igényeinek tökéletesen megfelel. Szakmailag és emberileg is kitűnő választás. Nagyon szívesen dolgozunk együtt. (Bokodi Gábor)"

Manapság már egyre többen szeretnének esküvőjükön dj zenéjére szórakozni! Erre is megoldást nyújt a Mobil dj szolgáltatás: Ilyenkor a dj feladatköre kiszélesedik és a rendezvény egész ideje alatt jelen van és munkájával segíti az esemény zavartalan lebonyolítását.

  • hangrendszerek telepítése a különböző helyszínekre
  • háttér zene biztosítása a szertartás és a vacsora alatt
  • ceremónia mesteri feladatok ellátása
  • nyitótánc, menyasszonytánc, tortabehozatal zenei szerkesztése és lebonyolítása
  • a pár és a vendégek zenei igényeinek maximális figyelembe vétele és kiszolgálása

www.antalimi.hu

WALDORF CATERING ESKÜVŐI VENDÉGLÁTÁS

Sokan már évek óta tervezik a NAGY NAPOT, természetes, ha azt szeretnék, hogy minden tökéletes legyen. Az étkezés minden esemény meghatározó eleme, de talán sehol sem annyira fontos, mint az esküvőn. Legyen az hagyományos fogadás tradicionális ételekkel, vagy modern party a barátokkal – ránk biztosan számíthat az Ifjú Pár. Ajánlatainkban olyan megoldásokat kínálunk, melyekkel garantáltan különleges, modern, de buktatóktól mentes lesz ez a nap.

Számunkra a vendéglátás nem csupán hivatás, hanem életünk része is. Több mint 14 éve törekszünk arra, hogy vendégeinknek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk elérhető áron. A megadott paraméterek, kívánságok alapján állítjuk össze menüajánlatainkat, amit e-mailben küldünk el. Személyesen is szívesen állunk rendelkezésre, kolleganőnk sok esküvő megszervezésében közreműködött már, így számtalan hasznos tanáccsal segíthet. A menü kiválasztása után természetesen lehetőségük van próbavacsorára, ahol a vacsora ételeit kóstolhatják meg, valamint szalvétát, terítéket, abroszt és egyéb kiegészítőket választhatnak.

www.waldorf-catering.hu

PINTÉR RÉKA ESKÜVŐI SMINKES ÉS DEKORATŐR

"Egy kedves barát aki sminkben és dekorban kreatív és fáradhatatlan" (Bokodi Gábor)

8cube.hu/smink-styling/

WEDDING GARDEN

Egy profi szakmai csapat évek alatt szerzett tapasztalatának gyümölcseként megalkottuk Budapest talán legszebb, de szakmai szempontok alapján szinte biztos, hogy legalkalmasabb esküvői helyszínét.

www.weddinggarden.hu